leapșa de sănătate
ilustrație Dreamstime

Mi-am propus ca în perioada următoare să mă concentrez cât pot de mult pe educația maselor, cu un impact cât mai mare. Cum sunt medic, firește că vorbesc de sănătate, de educația medicală, pe care o consider extrem de importantă.

#leapșadesănătate are momentan conținut text și fiecare om citește articolele, învață din ele și apoi le dă mai departe (de asta se cheamă leapșă) pentru a participa astfel la educația celor de lângă noi.

Apasă like pentru sfaturi gratuite

Am decis să merg în principal pe varianta donațiilor de la voi, de la cititori, fără bani din surse dubioase, fără reclame agasante, fără alăturări cu moguli de presă. Suntem eu, niște medici, voi. Atât. Și tot ce facem, facem împreună.

Vreau să trec la următorul pas, dar nu pot face asta fără ajutorul vostru. Vreau să promovăm eficient proiectul, să producem mai multe articole ușor de citit și de distribuit, poate să facem și materiale video cu penetranță cert mai mare în rândul populației. Nu pot susține totul fără voi.

Așadar, dacă vreți să facem împreună educație medicală de calitate și să continuăm #leapșadesănătate, vă rog pe toți cei care nu au făcut-o să participe, puțin cu puțin, la acest proiect ce merită să meargă mai departe. Vi se vor întoarce în timp satisfacții uriașe. Garantez.

Îmi doresc să ajungem cea mai importantă sursă de informare în sănătate. Și pentru asta am nevoie de voi.

Puteți dona aici sau folosind oricând fereastra care se suprapune peste articole.

donează aici

 

Mulțumesc mult tuturor!
Dr. Vasi Rădulescu, fondator #leapșadesănătate

Educație medicală gratuită

Abonează-te la noul newsletter de educație medicală. Vei primi un email, o dată pe săptămână, cu articole, sfaturi, recomandări, toate scrise cu grijă de dr. Vasi Rădulescu. Totul este gratuit.

Mulțumesc pentru interes!

Something went wrong.

Dacă apreciezi munca noastră și vrei să ne ajuți să facem în continuare educație pentru sănătate, îți recomandăm:
Proiectul #leapșadesănătate realizează o veritabilă educație medicală și funcționează fără reclame sau alte finanțări. Dacă apreciezi munca noastră dificilă de a oferi mereu informații de calitate, ne poți susține cumpărând cărțile scrise de Dr. Vasi Rădulescu, fondatorul proiectului. Mulțumim mult.

vezi ofertele ⇨