Țara vracilor.
imagine Dreamstime

În ultimele decenii s-a petrecut ceva înfiorător: proliferarea vracilor. Unul și-a adus un laser rusesc și tratează cu el orice boală, de la diabet de tip I la cancer de prostată. Alții au aparate numite „spiriduși” cu care reglează nu știu ce unde sau energii. Sunt unii care țin conferințe despre apucatul îngerilor de aripi. Unii amestecă plante cu palavre goale și vrăjesc mii de oameni. Alții fac biorezonanțe sau terapii quantum împrumutate de la marțieni.

N-au tratat pe nimeni, niciodată. Au făcut averi uriașe. Merg cu mașini scumpe între cabinete și viloaie, iar la fiecare cabinet au programări până-n noiembrie anul viitor.

Apasă like pentru sfaturi gratuite

Nimeni nu intră în ei. Nimeni nu-i controlează. Nimeni nu le interzice să practice asemenea fantasmagorii. „Pacienții” îi îndrăgesc, pentru că le promit vindecări miraculoase și mintea umană se lasă ușor sedusă de povești frumoase, cu rezultate certe, fără reacții adverse.

Dacă fiecare, noi ca medici adevărați și mai ales voi, ca oameni informați care ar trebui să îmbrățișeze logica, nu vom lua măsuri, vom deveni o țară de vraci, cu evoluții dezastruoase în domeniul sănătății.

Nu mergeți la asemenea personaje! Apelați mereu la medici buni, cu pregătiri serioase!

 

Un îndemn simplu de dr. Vasi Rădulescu, fondator #leapșadesănătate 

Educație medicală gratuită

Abonează-te la noul newsletter de educație medicală. Vei primi un email, o dată pe săptămână, cu articole, sfaturi, recomandări, toate scrise cu grijă de dr. Vasi Rădulescu. Totul este gratuit.

Mulțumesc pentru interes!

Something went wrong.

Dacă apreciezi munca noastră și vrei să ne ajuți să facem în continuare educație pentru sănătate, îți recomandăm:
Proiectul #leapșadesănătate realizează o veritabilă educație medicală și funcționează fără reclame sau alte finanțări. Dacă apreciezi munca noastră dificilă de a oferi mereu informații de calitate, ne poți susține cumpărând cărțile scrise de Dr. Vasi Rădulescu, fondatorul proiectului. Mulțumim mult.

vezi ofertele ⇨