Misiune

dr Vasi Radulescu#leapșadesănătate este un proiect de educație medicală bazat exclusiv pe implicarea oamenilor din societate. Misiunea noastră (noi și mai ales voi) este de a crește nivelul de cunoștințe medicale, de a realiza o informare de calitate din cele mai bune surse (medici cu o minte extraordinară), de a asigura sănătatea în rândul mulțimilor, indiferent de vârstă.

Am pornit cu o echipă de medici ce va produce materiale ușor de citit și înțeles, din toate domeniile variate ale medicinei. Fiecare cititor trebuie să intre în leapșă, trimițând articolul mai departe, pentru a fi citit de apropiații lui – în acest sens, la finalul fiecărui material există un buton mare de share. Trimițând mai multe lepșe, participi la educația corespunzătoare a semenilor tăi.

Proiectul va fi susținut financiar tot de către cititori, cu donații care fac posibilă munca și răsplata medicilor implicați, dezvoltarea unor funcții noi, promovarea largă a materialelor și susținerea arhitecturii tehnice. Nu vom avea niciun material publicitar pe site – e o promisiune.

dr. Vasi Rădulescu, fondator

Educație medicală gratuită

Abonează-te la noul newsletter de educație medicală. Vei primi un email, o dată pe săptămână, cu articole, sfaturi, recomandări, toate scrise cu grijă de dr. Vasi Rădulescu. Totul este gratuit.

Mulțumesc pentru interes!

Something went wrong.